PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

VESIANALYYSIT

Laadukas vesi on aina sekä terveydelle turvallista että esteettisesti moitteetonta: se on hajutonta ja kirkasta sekä tutkittu haitallisten aineiden varalta. Helsingin Hermannissa sijaitseva AQVA Finland Oy:n huippulaboratorio tarjoaa tarkkoja ja nopeita vesianalyyseja, jotta voit varmistua vetesi laadusta. 

Analyysin tilaaminen, näytteenottaminen ja toimittaminen laboratorioon on tehty helpoksi. 

Laboratoriossa tehdään nopeat ja tarkat vesianalyysit rengas- ja porakaivoista sekä hana- ja luonnonvesistä hyväksyttyjä menetelmiä ja laadukkaita laitteistoja käyttäen. Vesianalyysi kertoo esimerkiksi veden väriin, hajuun tai makuun vaikuttavat seikat sekä onko vedessä mahdollisesti terveydellistä haittaa aiheuttavia ainesosia, kuten bakteereja tai maaperästä liukenevia epäpuhtauksia jotka voivat kertyä elimistöön. Vesianalyysilla saat myös tietoa, onko vedessä ainesosia, jotka voivat aiheuttaa vaurioita kiinteistön tekniikkaan, pesukoneisiin tai muihin laitteisiin. Pystymme auttamaan vaikeidenkin vedenlaatua koskevien haasteiden tutkimisessa ja tulkinnassa.

JÄTEVESIEN ANALYSOINTIA EI TEHDÄ.

Paikallista palvelua, nyt myös AQVA vesiasianalyysit helposti saatavilla ja tilattavissa Orivedeltä! Toimitamme kaikki AQVA vesianalyysit sekä tuotteet myös valtakunnallisesti!

19 tuotetta
  • Sivu 1 / 1