PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

VERKKOKAUPPA

Tervetuloa verkkokauppaamme, josta löydät laadukkaat, tyylikkäät ja ergonomiset vesikalusteet sekä LVI-tarvikkeet niin kotiin kuin mökillekin!

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme monipuolinen valikoima vesikalusteita ja LVI-tarvikkeita, jotka vastaavat tarpeitanne kylpyhuoneessa, keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja WC:ssä. Olipa kyse sitten tyylikkäistä hanamalleista, toimivista suihkujärjestelmistä tai käytännöllisistä pesualtaista, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

Kokoajan päivittyvä tarvikevalikoimamme mahdollistaa pienten asennusten teon vaikka itse.

Asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää ja autammekin mielellämme valitsemaan juuri teille sopivat vesikalusteet. Meiltä saatte asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä sekä vastauksia mieltänne askarruttaviin kysymyksiin vesikalusteisiin liittyen. Pyrimme tarjoamaan myös kilpailukykyiset hinnat, jotta jokainen asiakas voisi toteuttaa unelmiensa kylpyhuoneen tai keittiön ilman, että budjetti rajoittaa liikaa.

159 tuotetta
  • Sivu 1 / 2