PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

VAIHTOSUODATTIMET

VAIHTOSUODATTIMET KAIKKIIN AQVAN MALLEIHIN

Valikoimistamme löydät vaihtosuodattimet eli suodatinpatruunat kaikkiin AQVAn myymiin vedensuodatinmalleihin. AQVAn vaihtosuodattimet ovat samaa taattua ja tutkittua laatua kuin itse laitteen mukana tulevat suodattimet. Tarjolla ovat tutkitusti tehokkaat vaihtosuodattimet kaikkiin malleihin ja tyyppeihin, kuten suodatinkannuihin, hanasuodattimiin, suihkusuodattimiin, suodatinyhdistelmiin sekä käänteisosmoosilaitteisiin. Käänteisosmoosilaitteisiin on luonnollisesti saatavilla myös käänteisosmoosikalvoja.  

HUOLEHDI SUODATINPATRUUNAN ELI VAIHTOSUODATTIMEN VAIHDOSTA 

Suositellut suodatinten vaihtovälit löydät tuotteiden tuotekuvauksesta verkkosivuiltamme sekä käyttöohjeista. Suodatinpatruuna vaihdetaan säännöllisesti joko tietyn aikavälin tai suodatetun vesimäärän mukaisesti. Tällöin suodatin säilyttää tehonsa virtausnopeutensa osalta ja vesi suodattuu kuten tarkoitettu. 

Huomioi, että myös suodatettavassa vedessä olevan sakan ja kiintoaineiden määrä voi vaikuttaa mekaanisen hienosuodattimen vaihtoväliin.  Huomioithan, että kaivoveden suodattimien vaihtoväliin voivat vaikuttaa kausittaiset laatuvaihtelut. Etenkin mökillä epäsäännöllinen kaivon käyttö voi ajoittain heikentää veden laatua, mikä vaikuttaa suodattimien suorituskykyyn ja riittoisuuteen. Suodattimen suositellun vaihtovälin voi tarkistaa jo suodatinta tilatessaan ja tarvittaessa lisätä samaan tilaukseen varapatruunan tai useamman, jos vaihtoväli on tiheä omalla arvioidulla vedenkulutuksella.  Verkkokaupastamme tilaat helposti myös varaosat suodattimiimme. Jos juuri oikean vaihtosuodattimen löytäminen on hankalaa, ota yhteyttä AQVAn asiantuntijoihin! 

77 tuotetta
  • Sivu 1 / 1