PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

KAIVOVEDEN SUODATTIMET

SUODATTIMET KAIVOVEDELLE

AQVAn kaivoveden suodattimet kohentavat kaivoveden laatua tai jopa puhdistavat sen kokonaan. Eri kaivoissa on erityyppiset ongelmat, joten asiantuntijamme ovat kehittäneet jokaiseen tarpeeseen sopivan vaihtoehdon, olipa tavoitteena sitten humuspitoisuuden vähentäminen tai raudan suodatus kaivovedestä. 

KAIVOVEDEN SUODATTIMEN VALINTA

AQVA-vesianalyysilla on helppo varmistua veden laadusta tai saada tarkkaa tieto siitä kuinka paljon epäpuhtauksia on. Vesianalyysin perusteella voidaan määrittää juuri oikea suodatin puhdistamaan havaitut epäpuhtaudet. Tarvittaessa voit myös kysyä apua valintaan asiantuntijoiltamme. AQVA:n valikoimassa on useaan eri tarpeeseen sopivia suodatinratkaisuja. Linjasuodattimista eli kahden ja kolmen suodattimen yhdistelmistä on helppo koota sopiva paketti, jolla on mahdollista hoitaa useitakin erityyppisiä epäpuhtauksia. Myös yksittäinen suodatin voi riittää, kun suodatettava epäpuhtaus tunnetaan täsmällisesti. 

Suodatinyhdistelmät ovat suosittu ratkaisu esimerkiksi mökeillä, joilla huolto- ja ylläpitomahdollisuudet voivat olla rajalliset. Niillä käy epämiellyttävien hajujen, makujen ja esim. mangaanin ja raudan suodatus kaivovedestä. Veden täydelliseen puhdistukseen taas sopivat käänteisosmoosiin perustuvat laitteet tai laitteistot. 

MIKSI KAIVOVETTÄ TARVITSEE SUODATTAA?

Jokainen kaivo on yksilö riippuen sijainnista ja siitä, kuinka paljon siinä olevaa vettä käytetään. Usein varsinkin mökkikaivojen veden laatu vaihtelee enemmän kuin jatkuvassa käytössä olevien kaivojen. Yleisimmin laatuhaasteet liittyvät vähäiseen veden kiertoon, vuodenajoista johtuviin pohjaveden tasojen vaihteluihin, kaivon rakenteiden ikään tai kuntoon. Kaivoveden suodattaminen onkin usein järkevää mökeillä, mutta myös kodin kaivon veden laatu ja suodatustarve on hyvä ajoittain tarkistaa. 

Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja löydä oikea suodatin juuri teidän kaivollenne, ota rohkeasti yhteyttä jos tulee kysymyksiä.

63 tuotetta
  • Sivu 1 / 1