PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

JÄRVIVEDEN SUODATTIMET

SUODATIN JÄRVIVEDELLE

Järviveden suodattimella voi puhdistaa kätevästi ja helposti järvivettä joko käyttö- tai juomavedeksi. AQVA Finlandilla on ratkaisuja molempiin tarpeisiin! Järvivedestä saa juomavettä käänteisosmoosilaitteella, kun taas järviveden kirkastaminen käyttövedeksi käy linjasuodattimella. Mökille tai vapaa-ajan asunnolle ei siis tarvitse enää rahdata vettä kanistereilla kaupungista, kun vesi saadaan helposti suoraan järvestä järviveden suodattimella. 

JÄRVIVEDEN SUODATTIMELLA JUOMAVETTÄ

Järvivedestä saa juomavettä käänteisosmoosilaitteella, joka tekee järvivedestä lähtölaadusta riippumatta kirkasta ja juomakelpoista. Jos vedessä on paljon humusta, tarvitaan lisäksi mekaanista esisuodatusta, joka kuuluu kaikkiin AQVAn paketteihin. Pienen käänteisosmoosilaitteen voi sijoittaa vaikkapa tiskipöydän alle, jolloin keittiöstä saadaan kätevästi järviveden suodattimen kautta juoma- ja ruoanlaittovettä.

Suuremmat laitteet puolestaan suodattavat kaiken järvestä otettavan veden sekä juomavedeksi että peseytymiskäyttöön. Suuret käänteisosmoosilaitteet sijoitetaan esimerkiksi tekniseen tilaan. Tutustu esimerkiksi Suomessa kehitettyyn ja valmistettuun AQVA SAIMAA -käänteisosmoosilaitteeseen. 

JÄRVIVEDEN KIRKASTAMINEN KÄYTTÖVEDEKSI

Kaikkea vapaa-ajan asunnolla käytettävää vettä ei tarvitse puhdistaa juomaveden tasoisesti, vaan esim. kylpemiseen, tiskaamiseen ja pyykinpesuun riittää usein järviveden kirkastaminen käyttövedeksi linjasuodattimella eli AQVA M-, L- tai XL-koon suodatinpaketilla. AQVAn linjasuodattimet poistavat järvivedestä mm. kiintoaineita ja värejä eli humusta, samoin maatalouden ja teollisuuden jäämiä, jotka voivat jättää ikäviä väri- ja hajuhaittoja veden käyttökohteisiin.  

Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää suodattimen valinnasta! 

51 tuotetta
  • Sivu 1 / 1