PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

HANAVEDEN SUODATTIMET

HANAVEDEN SUODATTIMELLA VARMISTAT LAADUKKAAN VEDEN 

Kotimaiset AQVA Finland -hanaveden suodattimet parantavat merkittävästi hanaveden makua ja suihkuveden laatua. Meiltä löydät erilaisiin tarpeisiin sopivat hanaveden ja suihkuveden suodattimet. 

Juomavettä suodatetaan perinteisesti paljon mökillä ja haja-asutusalueella, missä kaivo- tai järviveden epäpuhtaudet ovat usein hyvin tiedossa tai ainakin niitä osataan epäillä. Kuitenkin myös vesilaitoksella puhdistettu kunnallisvesi vaatii yhä useammin lisäpuhdistamista.  

Yksinkertaisimpia hanaveden suodattimia ovat suodatinkannut ja hanaan liitettävät suodattimet. Niillä parannetaan helposti ja nopeasti erityisesti kunnallisen vesijohtoveden laatua. Lisäksi on kehitetty tiskiallaskaappiin sijoitettavia suodattimia, joissa on erillinen hana suodatetulle juomavedelle.  

Suihkuveden laatua kohennetaan helposti suihkusuodattimilla. Iho voi hyvin ja hiukset kiittävät, kun värjäävät ja kuivattavat epäpuhtaudet suodattuvat pois vedestä. 

10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1