PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

AQVA FINLAND

AQVA Finland on sataprosenttisen kotimainen yritys ja vedenpuhdistuksen ykkönen Suomessa. Toiminta perustuu tieteelliseen tutkimukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen, omaan moderniin laboratorioon sekä tarkkaan laadunvalvontaan.

AQVA-tuotteiden valikoimasta löytyy kohtuuhintaiset veden suodattamisen ja puhdistamisen ratkaisut koteihin, mökeille, työpaikoille ja ravintoloihin. Kehitetyt ratkaisut ovat niin käteviä, että jokaisen on helppo ottaa vedensuodatus osaksi arkeaan. Voit nauttia raikkaasta ja puhtaasta juoma- ja suihkuvedestä joka päivä!

On tarpeena sitten kodin tai kesämökin suodatinratkaisu, AQVA-tuotteet toimivat aina tehokkaasti. Pitkän tuotekehityksen ja testauksen ansiosta tuotteet ovat myös kulutusta kestäviä ja helppoja ottaa käyttöön. Kunnollisilla vedensuodatus- ja puhdistusominaisuuksilla todella on merkitystä, kaikki AQVA-tuotteet ja niiden komponentit testataan perusteellisesti omassa laboratoriossa. 

219 tuotetta
  • Sivu 1 / 3