PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!
VESIVUOTOVAHTI LK CUBICSECURE
VESIVUOTOVAHTI LK CUBICSECURE
VESIVUOTOVAHTI LK CUBICSECURE
VESIVUOTOVAHTI LK CUBICSECURE
UUSI

VESIVUOTOVAHTI LK CUBICSECURE

690,00 €
sis. 24 % ALV
LK CubicSecure suojaa kotiasi vesivahingoilta. Vedenvalvontayksikkö palkitulla tekniikalla.
Toimitus 3-10 arkipäivää

Kompakti LK CubicSecure on älykäs vedenvalvontayksikkö, joka mittaa veden virtausta reaaliajassa ja havaitsee vuodot välittömästi. Vuodontunnistus suojaa kotiasi tippavuotojen ja putkirikkojen aiheuttamilta kustannuksilta ja vaurioilta. Kompaktin rakenteensa ansiosta LK CubicSecure on helppo asentaa ja se sopii esim. jakotukkikaappeihin.

LK CubicSecure toimii täysin itsenäisesti eikä vaadi toimiakseen internet-yhteyttä. Kuitenkin, jos haluat saada ilmoituksia hälytyksistä ja mahdollisuuden seurata veden kulutustasi etänä, se on mahdollista yhdistää WiFi-verkkoon ilman lisälaitteita. Kun laite on liitetty WiFi-verkkoon, voit ohjata LK CubicSecurea etänä LK:n sovelluksen kautta.

LK CubicSecure on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa edistyneellä vedenmittaustekniikalla.

Täydellinen hallinta MyLK-sovelluksella

CubicSecure ilmoittaa sinulle MyLK-sovelluksen kautta heti havaittuaan poikkeuksen ja voit ryhtyä toimenpiteisiin suoraan puhelimestasi, missä ikinä oletkin. Sovelluksessa voit liittää käyttäjiksi useita perheenjäseniä turvallisuuden ja valvonnan parantamiseksi. Hälytystoiminnon ja laitteessa olevan venttiilin ohjauksen lisäksi, sovelluksen avulla voit seurata vedenkulutustasi reaaliajassa. CubicSecure toimii myös ilman puhelinta tai internetyhteyttä, ohjaa laitteessa olevaa venttiiliä ja ilmoittaa hälytyksestä äänisignaalilla. Venttiiliä voidaan käyttää myös manuaalisesti, esimerkiksi sähkökatkon sattuessa.

Suoja kaikentyyppisten vuotojen varalta

Mikrovuoto

CubicSecure havaitsee mahdolliset mikrovuodot kerran vuorokaudessa tehtävällä painetestillä. Käyttäjä saa ilmoituksen toisen peräkkäisen havainnon jälkeen ja venttiili suljetaan kolmannen peräkkäisen havainnon jälkeen.

Välivuoto

Laite katkaisee veden syötön, jos jatkuva virtaus virtaama-alueella 6–1499 litraa tunnissa jatkuu yli 45 minuuttia. Sovelluksessa on mahdollisuus keskeyttää vuodonvalvonta väliaikaisesti erikoistarpeita varten.

Suuri vuoto / putkirikko

Putkirikon sattuessa, kun virtaus on vähintään 1500 litraa tunnissa, venttiili sulkeutuu välittömästi 90–120 sekunnin kuluessa.

Pieni laite, helppo asentaa

CubicSecure on vain 110 mm pituudellaan maailman pienin all-in-one vuodonvalvontalaite. Vedenvalvontayksikössä on tehokas ja älykäs tekniikka, ja siinä on sisäänrakennettuna venttiili, moottori, sekä paine-, lämpötila- ja ultraäänianturit.

CubicDetector laajentaa suojaa riskialueilla

Kun yksi tai useampi CubicDetector-vuodonilmaisin on yhdistetty CubicSecureen, saat laajemman suojan vuotoja vastaan. Vuodonilmaisimet sijoitetaan paikkoihin, joissa piilevien vuotojen riski on suurin, esimerkiksi astianpesukoneen alle tai keittiökaappiin, pesualtaan alle.

Vuodonilmaisimet havaitsevat suoran kosketuksen veden kanssa ja mittaavat jatkuvasti lämpötilaa ja kosteutta.

Jos haluat seurata veden virtausta useista paikoista, tai hallita veden virtausta tarkemmin, voit liittää yhteen useita CubicSecure-laitteita.

Katso tästä LK CubisSecure esittelyvideo

Ominaisuudet

  • PN10
  • G20 Eurocone liitännät
  • maksimi käyttölämpötila +70 ° (hetkellinen +95 °C)
  • messinkiä (CW625N)
  • mitat (K x L x P) 71 x 85 x 110 mm
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 4579741
Tuotenumero: 1882667