PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!
Uraanianalyysi (LAB10)
UUSI

Uraanianalyysi (LAB10)

59,00 €
sis. 24 % ALV
Uraani on hajuton ja mauton epäpuhtaus, jota esiintyy koko Suomen alueella vaihtelevissa määrin.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Uraanianalyysi

Uraani on hajuton ja mauton epäpuhtaus, jota esiintyy koko Suomen alueella vaihtelevissa määrin. Yleisimmin ja suurimpia pitoisuuksia sitä löytyy Etelä-Suomesta Salpausselän vyöhykkeellä ja Uudellamaalla.

Suomessa ei ole raja-arvoa juomaveden uraanipitoisuudelle, mutta maailman terveysjärjestö WHO on asettanut ylimmäksi sallituksi määräksi 30 µg litrassa.

Uraanilla tiedetään olevan haitallinen vaikutus munuaisten toimintaan sekä verenpainetta nostava vaikutus. Se on myös luonnossa esiintyessään vain lievästi radioaktiivinen ja sen myrkyllisyyttä pidetäänkin tätä vakavampana haittana.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • Uraani

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAB10