PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!
AQVA L suodatinyhdistelmä - mangaani, rauta
UUSI

AQVA L suodatinyhdistelmä - mangaani, rauta

470,00 €
sis. 24 % ALV
Kolmivaiheinen suodatus sopii veden puhdistukseen, kun vedessä on rautaa, mangaania, kalkkia tai humusta.
Toimitus 3-10 arkipäivää

KOLMEN SUODATTIMEN LINJASUODATINPAKETTI L-KOOSSA MANGAANILLE, KOVUUDELLE JA RAUDALLE. VÄHENTÄÄ MYÖS HUMUSTA.

Kolmivaiheinen suodatus sopii veden puhdistukseen, kun vedessä on rautaa, mangaania, kalkkia tai humusta. Humuksella ja kalkilla suodattimien riittoisuuteen suurin vaikutus. Sopii erityisesti kohteisiin, joissa mangaanin suodattaminen on pää-asiallinen tarve.

Paketti sisältää:

 1. 1 µm esisuodattimen (AQMF1-L), joka poistaa mekaanisesti humuksesta keskimäärin 30%, sekä kaikki kiintoaineet ja sakat 1µm asti (1/1000 osa mm)
 2. Aqva Iron -suodattimen (AQ051), joka poistaa rautaa ja mangaania, sekä lisää mahdollista humusta
 3. Mangaanisuodattimen (AQCA-MN-L), joka poistaa edelleen mangaania. Suodatin vähentää lisäksi jossain määrin kalkkia, makuja, hajuja, kuparia, klooria, kemikaalijäämiä, torjunta-ainejäämiä, sekä vähentää mahdollisia viruksia ja bakteereita.
 • Suodatinkotelot tarvikkeineen (AQ3L), seinäkiinnitystelineen, nipat koteloiden yhdistamiseen, sulut ja koteloavaimen. Suodatinkotelossa 1" yhteet.
 • Toimintalämpötila: 2-30 °C.
 • Käyttöpaine 2-10 bar.

 Suorituskyky:

 • Suurin rautamäärä enintään 4000µg/l. Suositus enintään 2000µg/l.
 • Suurin mangaanimääräenintään 600 µg/l.
 • Suurin humusmäärä enintään 15mg/l (COD). Suositus enintään 10 mg/l. Suodatin voi poistaa humuksen tyypistä ja koostumuksesta riippuen, jopa suurempiakin määriä.
 • Suurin suositusvirtaama maksimi epäpuhtausmäärillä: 8 litraa minuutissa, joka vastaa noin yhden tai kahden vesipisteen saman aikaista käyttöä. Suodattimen läpi tarvittaessa kulkee vettä nopeamminkin.
 • Suositeltu humuksen maksimimäärä noin COD 15 mg/l tai KMnO4 60 mg/l (permanganaatti)
 • Tyypillinen paineen alenema kun virtaama 8 litraa minuutissa: noin 0,8 bar. Käyttömäärä ja veden epäpuhtausmäärät vaikuttavat. Ensimmäinen 1µm esisuodatin tukkeutuu mekaanisesti, jolloin paineen alenemaa syntyy.

Vaihtosuodattimet

 1. 1 µm hienosuodatin, AQMF1-L. Riittoisuus n. 18 000 l* (Näitä edullisia suodattimia kannattaa ottaa yksi tai kaksi varalle hyllyyn)
 2. Aqva Iron -suodatin, AQ051. Riittoisuus n. 160 000 l kun rautaa, mangaania ja humusta yhteensä enintään 1 mg/l.*
 3. Mangaanisuodatin, AQCA-MN-L. Riittoisuus n. 30 000 l, kun rautaa, mangaania ja humusta yhteensä enintään 1 mg/l. *

* Riittoisuusmäärät ja epäpuhtauksien poistokyky ovat tutkittu ja testattu sisäisesti AQVA vesilaboratorion ja kehityksen yhteistyönä, sekä käytännön olosuhteissa. Käytännön olosuhteissa veden laatu ja tyyppi, sekä kaivoissa usein tuntemattomat kausivaihteluiden määrät voivat vaikuttaa suorituskykyyn ja suodattimien riittoisuuteen.

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: AQ3L-MF1-IRON-MN