PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

Putkimies Orivesi

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista LVI-töiden tekijää? 

Hanaplus on jo vuosien ajan toiminut alalla, ja vuosikymmenten kokemus takaa taitavan ja luotettavan työn jokaiselle asiakkaallemme. Panostamme vahvasti korkealaatuisten materiaalien käyttöön, mikä takaa pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen. Olemme myös erikoistuneet tarjoamaan energiatehokkaita ratkaisuja, joiden avulla voitte säästää sekä luontoa että rahaa.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa erilaisten putkistojen ja vesikalusteiden asennus, huolto sekä korjaustyöt. Tarvittaessa myös uusimme vanhat putkistot nykyvaatimusten mukaisiksi. Meiltä onnistuu myös putkien sulatustyöt!

Käytämme työssämme nykyaikaisia työkaluja ja tekniikoita, mikä mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan työn suorittamisen. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja jättää jälkeemme tyytyväiset asiakkaat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Lupaamme, että putkitöiden ammattilaisena hoidamme työn huolellisesti ja laadukkaasti!


Palveluhinnasto 2024


Palvelualueemme: Pirkanmaa - Orivesi - Eräjärvi - Juupajoki - Ruovesi  - Jämsä - Längelmäki - Mänttä-Vilppula - Kangasala - Teisko - Tampere - Aitolahti -