PUTKIMIEHELLE TARVETTA, 0TA ROHKEASTI YHTEYTTÄ 045 209 4405. PÄIVYSTÄMME AINA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN!

Myymälä

Tervetuloa tutustumaan LVI-myymäläämme, joka tarjoaa laadukkaita ja nykyaikaisia LVI-tuotteita ja -tarvikkeita niin kotiin ja kesämökille kuin remontti- ja uudisrakentamiseenkin. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta ja takaamme asiakkaillemme aina luotettavat ja kestävät ratkaisut.

Myymälämme valikoima kattaa kaikki tarvittavat tuotteet putkistojen rakentamiseen ja kunnostamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia putkia, kuten komposiitti-, kupari- ja muoviputkia. Lisäksi meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia liittimiä, venttiileitä, pumppuja, eristeitä ja kaikenlaisia putkitarvikkeita, joita tarvitaan onnistuneisiin ja kestäviin asennuksiin.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet eivät ole meille ainoa tärkeä asia. Tarjoamme myös asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta oikeanlaisten tuotteiden valinnassa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaita ratkaisuja ja auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan heidän tarpeidensa mukaiset tulokset.

Meillä on myös tehokas ja nopea toimitusjärjestelmä. Pyrimme aina pitämään riittävän varaston ja meillä on hyvät yhteydet toimittajiin, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nopean toimituksen ja varmistamaan, että he saavat tarvitsemansa tuotteet ajallaan.

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, olet aina tervetullut palveltavaksi myymäläämme. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuotteita, asiantuntevaa palvelua ja kilpailukykyiset hinnat.

Tervetuloa asioimaan myymälässämme ja tutustumaan laadukkaisiin LVI-tuotteisiimme Oriveden keskustaan, osoitteeseen Aihtiantie 9.


Palvelemme arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-15.